How can I turn you into a fan? Een klassieke look of een mooi design met Gellak Stickers

How can I turn you into a fan? Een klassieke look of een mooi design met Gellak Stickers

How can I turn you into a fan? Na de vele reizen die ik samen met mijn gezin heb gemaakt kwam ik altijd weer thuis om eerst op het krukje te zitten van m'n nagelsalon. Geen straf natuurlijk maar wel een dure en tijdrovende bezigheid. 
Door onze reis naar Azië zag ik een trend die ik graag naar Nederland wilde halen. Na lang onderzoek en testen zijn hier de Gellak stickers van Crazy Mongoose uitgekomen. Gelnagels in de vorm van een sticker die je gemakkelijk zelf aanbrengt, waar je ook bent! Ze blijven echt goed zitten en zijn eenvoudig er af te halen zonder je eigen nagel te beschadigen. Voor een extra goed resultaat breng je de nagel 60 seconden onder de UV lamp. Ze zijn er in verschillende kleuren van een klassieke look tot trendy pasteltinten.