Veelgestelde vragen

Vraag: Kan ik het artikel retourneren als het voor mij niet werkt?

Ja. Natuurlijk, als uw product beschadigd is of niet werkt zoals beschreven, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact met ons op en u krijgt 100% geld terug.

Uitzonderlijke ondersteuning . U kunt contact met ons opnemen door uw bericht hier te sturen:  Contactpagina

Vraag: Hoe controleer ik de status van mijn bestelling?

A: U ontvangt uw betalingsbewijs onmiddellijk per e-mail nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u uw trackingnummer. Bij elke stap kunt u via onze pagina zien waar uw pakket zich bevindt  Order volgen bladzijde.

Vraag: Biedt u een kwaliteitsgarantie voor alle producten die worden verkocht? 

EEN: Absoluut! Als het product u niet bevalt of beschadigingen aan het product constateert, neem dan onmiddellijk contact met ons op! Wij doen er alles aan om u de beste winkelervaring te garanderen. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat het wordt aangepakt!

Vraag:  Hoe kan ik met u in contact komen? 

A: Wij behandelen de klantenservice via e-mail.  Klik hier om een ​​chat met ons te openen en ons te laten weten of u vragen of opmerkingen heeft.

Vraag: Bieden jullie een terugbetaling aan als het product mij niet bevalt?

EEN: Absoluut! Wij bieden een volledige terugbetaling van uw bestelling aan als het product u niet bevalt of als het niet bij uw levensstijl past. Neem gewoon contact met ons op, dan regelen wij de zaken voor u.

Er is geen nadeel. Onze klanten blijven melden hoeveel het hen helpt in hun dagelijks leven!

Vraag: Hoe bestel ik op jullie website?

A: Selecteer eenvoudigweg de bovenstaande aanbieding en klik op de knop 'Nu kopen'. Vul uw verzend- en factuurgegevens in en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden! Cheque wordt beveiligd door Paypal - Mastercard - Visa - AMEX.